Luisteren naar Roparun Radio

De uitzendingen van Roparun Radio zijn te beluisteren via Radio Hoeksche Waard. Hieronder vindt u de mogelijkheden hoe u kunt luisteren naar Radio Hoeksche Waard.

Ziggo Kabel

De uitzendingen zijn in de hele Hoeksche Waard te beluisteren via de Ziggo kabel. Analoog (FM) op 105.9 Mhz en  de Ziggo mediabox en Horizon op kanaal 915. Gebruik je CI+? Dan is het kanaal 361.

KPN/XS4All/Telfort en andere DSL providers

De uitzendingen zijn ook te beluisteren via KPN Interactieve TV en andere KPN aanbieders zoals Telfort, XS4All via kanaal 397.

Ether

Bent u in de Hoeksche Waard of in de buurt, dan kunt u de uitzendingen ook volgen in de auto, draagbare radio of via de FM-radio van uw mobiel (dit kost u dan geen data). De uitzendfrequentie is 96.0 Mhz FM. Zie de ontvangstkaart elders op deze pagina.

En voor het gebied Zuid-Beijerland t/m Nieuw-Beijerland kunt u beter afstemmen op105.5 Mhz FM.

Met uw mobiel

Luisteren naar de uitzendingen kan wereldwijd met uw mobiel. Globaal zijn er twee manieren:

- Met de TuneIn App  (voor iOS, Android en Windows Phone)
- Met de Omroep Hoeksche Waard APP (voor Android)

Let op: luisteren naar de uitzendingen via uw mobiele provider (3G of 4G) kost data verkeer en gaat af van uw data bundel. Het advies is gebruik te maken van een Wifi verbinding.

Via Internet

Heeft u een vaste internet verbinding, dan kunt u kiezen uit de volgende streams:

Speler
Windows Media Player128 Kb/s

Winamp / VLC Player128 Kb/s

Weet u niet welke u moet kiezen? Gebruikt u Windows, dan kunt u kiezen voor de Windows Media Player. Winamp moet u apart installeren. Gebruikt u geen Windows en/of VLC Player, dan kunt u de Winamp kiezen. 

Bereik 96.0 FM